Szolgáltatásaink

  • szállás
  • étkezés
  • városnézés
  • idegenvezetés

Külön kérésre speciális programokat is szervezünk. Pl: dunai hajózás.

1. Magyarországi szállások

2. Nyári táborok diákoknak:

3. Meleg vizű fürdők látogatása:

4. Történelmi városok:

5. Kerékpáros túrák (minimum 4 nap/3 éj) esztergomi szállással (Szalma Panzió) a Dunakanyarban: Esztergom – Visegrád – Szentendre. A túrákhoz kerékpárt biztosítunk.

6. Borturizmus – Ismerd meg Magyarország legjobb borait!

- Neszmélyi borvidék látogatása – Hilltop Neszmély

7. Csak 18 éven felülieknek! Hétvégi bulizás Budapesten. Európában csak Magyarországon található romkocsmákban – biztonságos környezetben ismerhetik meg a magyar és külföldi diákok éjszakai életét.

8. Látogatás az esztergomi prímási palotában, ahol megtekinthető a katolikus egyház zárt világa. ( Ez csak a Csárdás & Polka Tours utasainak engedélyezett.)

9. Lovas iskola Esztergomban egy lovas farmon. Szállás: Szalma Panzióban. 6 nap/5 éjszaka.

10. Gyermeküdültetés szakszervezetek, gyárak, iskolák részére Esztergomban vagy a Balatonnál nagyon kedvező áron teljes vagy félpanzióval.

11. Sportolóknak, sport szervezeteknek edzőtáborok Esztergomban. (Rögbi – birkózás – kickbox – evezés) Magyar partnereket, technikai eszközöket biztosítunk.

12. Szakrális helyek felkeresése. Ezt a programot 5 nap alatt lehet végigjárni. Ezen helyek 70 – 80 %-a az Esztergom közeli Pilis hegységben található. Pl.: Dobogókő, ahol a Föld szíve szikla található. Dömös, a Dunakanyar Szent Mária kegyhelye.

13. Szingli hölgyeknek és uraknak hosszú hétvége Budapesten. Városnézés – esti és éjszakai bárok látogatása, ahol találkozhatnak szintén szingli magyarokkal.

Tisztelt Partnereink és leendő Partnereink! A felsorolt szolgáltatások csak töredéke tevékenységünknek. Természetesen minden igényt kielégítünk, ami érdekli Önöket.

Kérje ajánlatainkat e-mailben. Garantáljuk, hogy a legjobbak és a legolcsóbbak vagyunk! Na, és a LEGMEGBÍZHATÓBBAK!